Tagbehandling

Med klimamembran

Forlæng tagets levetid

Forlæng tagets levetid og beskyt dit hjem mod de barske elementer med vores avancerede klimamembran og Elaproof-beskyttelse!

Vores klimamembran danner en uigennemtrængelig barriere mod regn, sne og fugt, der ellers kunne trænge ind og forårsage skader på dit tag. Med Elaproof-laget styrker vi denne beskyttelse, hvilket betyder, at du kan være tryg ved enhver vejrudsigt.

Fordele

Undgå en ny tagkonstruktion

Med vores avancerede klimamembran og Elaproof-beskyttelse, kan du effektivt forlænge levetiden på dit tag og undgå omkostningerne og besværet ved en ny tagkonstruktion. Vores klimamembran er designet til at skabe en uigennemtrængelig barriere mod de elementer, som ofte er skyld i forringelsen af tagmaterialer. Den beskytter mod regn, sne og fugt, som ellers kan trænge ind og skabe skader.

Kvalitets- og klimavenlige produkter

ElaProof S er opført i Nordisk Miljømærknings byggevaredatabase og kan bruges i svanemærkede byggerier!

Få en langvarig tagbehandling

Uanset om du renoverer eller bygger nyt, tilbyder den finske isocyanatfri ElaProof S spraymasse den perfekte løsning til dine ejendomsbehov. Det er en økonomisk, holdbar og langtidsholdbar en-komponent, spraybar elastomer til professionel brug. Produktet er ideelt til vand- og fugtisolering samt tætning i bygninger og konstruktioner. Kan anvendes både indendørs og udendørs til fx tage, sokler, tørrerum, fugtige rum, gårdhaver og letvægts konstruktioner, beton, lecablokke, træ- og gipsoverflader.

Beskyt mod regn og fugt

lad os tage os af dit tag

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Spar tid og penge

Uanset om det er en bred vifte af produkter, tjenester eller pakkeløsninger, er vores tilbud skabt til at hjælpe dig med at optimere dine ressourcer. Du kan stole på os til at levere pålidelige løsninger, der ikke kun sparer dig tid, men også sikrer, at du får mest muligt ud af dine penge.

50 77 22 00

info@klimamembran.dk