Trappe behandling

Med klimamembran

Beskyt din trappe med en klimamembranløsning

Elaproof er skabt til at modstå selv de mest udfordrende klimaforhold. Vind, regn, sol og kulde kan ikke matche den fremragende beskyttelse, der tilbydes af denne avancerede membran. Med Elaproof på din trappe kan du være sikker på, at den vil forblive i topform i årevis fremover.

Den elastiske natur af Elaproof tilpasser sig perfekt til enhver overflade og tillader bevægelse uden at miste sin holdbarhed. Dette betyder, at din trappe forbliver beskyttet mod revner, afskalning og slid, samtidig med at den bevarer sit æstetiske udseende i lang tid.

Fordele

Giv din trappe nyt liv

Forny din trappe i dag med Elaproof og oplev forskellen i kvalitet og beskyttelse. Kontakt os nu for at få mere at vide om, hvordan Elaproof kan forvandle din trappe til en holdbar, smuk og beskyttet overflade, der imponerer i årevis!

Kvalitets- og klimavenlige produkter

ElaProof S er opført i Nordisk Miljømærknings byggevaredatabase og kan bruges i svanemærkede byggerier!

Invester i langvarig beskyttelse

Uanset om du renoverer eller bygger nyt, tilbyder den finske isocyanatfri ElaProof S spraymasse den perfekte løsning til dine ejendomsbehov. Det er en økonomisk, holdbar og langtidsholdbar en-komponent, spraybar elastomer til professionel brug. Produktet er ideelt til vand- og fugtisolering samt tætning i bygninger og konstruktioner. Kan anvendes både indendørs og udendørs til fx tage, sokler, tørrerum, fugtige rum, gårdhaver og letvægts konstruktioner, beton, lecablokke, træ- og gipsoverflader.

Miljøvenlig beskyttelse

Vi hjælper dig med at vedligeholde din trappe

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Spar tid og penge

Uanset om det er en bred vifte af produkter, tjenester eller pakkeløsninger, er vores tilbud skabt til at hjælpe dig med at optimere dine ressourcer. Du kan stole på os til at levere pålidelige løsninger, der ikke kun sparer dig tid, men også sikrer, at du får mest muligt ud af dine penge.

50 77 22 00

info@klimamembran.dk