Terrasse behandling

Med klimamembran

Beskyt din terrasse

Beskyt din terrasse og gør den klar til ethvert vejr med ElaProof – den ultimative løsning til at forlænge levetiden og skabe en modstandsdygtig overflade, der bevarer sit udseende år efter år!

ElaProof er mere end bare en belægning – det er en banebrydende teknologi, der beskytter din udendørs terrasse mod klimaets luner. Denne elastiske membran skaber en vandtæt barriere, der forhindrer fugt, regn og sne i at trænge ned i terrassen, hvilket eliminerer risikoen for skader forårsaget af vandindtrængning.

Fordele

En terrasse skal holde i lang tid

Den avancerede sammensætning af ElaProof giver ikke kun beskyttelse mod vand, men den er også elastisk og fleksibel, hvilket betyder, at den tilpasser sig terrassens bevægelser og forhindrer revner og flisning. Det betyder mindre vedligeholdelse og færre omkostninger i det lange løb!

Kvalitets- og klimavenlige produkter

ElaProof S er opført i Nordisk Miljømærknings byggevaredatabase og kan bruges i svanemærkede byggerier!

Få din terrasse til at holde i lang tid

Uanset om du renoverer eller bygger nyt, tilbyder den finske isocyanatfri ElaProof S spraymasse den perfekte løsning til dine ejendomsbehov. Det er en økonomisk, holdbar og langtidsholdbar en-komponent, spraybar elastomer til professionel brug. Produktet er ideelt til vand- og fugtisolering samt tætning i bygninger og konstruktioner. Kan anvendes både indendørs og udendørs til fx tage, sokler, tørrerum, fugtige rum, gårdhaver og letvægts konstruktioner, beton, lecablokke, træ- og gipsoverflader.

Beskyt mod vand, vind og vejr

lad os tage os hjælpe dig, med at passe på din terrasse

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Spar tid og penge

Uanset om det er en bred vifte af produkter, tjenester eller pakkeløsninger, er vores tilbud skabt til at hjælpe dig med at optimere dine ressourcer. Du kan stole på os til at levere pålidelige løsninger, der ikke kun sparer dig tid, men også sikrer, at du får mest muligt ud af dine penge.

50 77 22 00

info@klimamembran.dk