Badeværelse behandling

Med klimamembran

Beskyt dit badeværelse mod fugt og skimmelsvamp

Klimaforandringerne kræver innovative løsninger, og ElaProof er svaret på dine badeværelsesbekymringer. Vores avancerede formel skaber en vandtæt barriere, der forsegler overflader og forhindrer fugt i at trænge ind i væggene. Med denne effektive beskyttelse reduceres risikoen for skader forårsaget af vand, og du får et badeværelse, der forbliver smukt og skimmel-frit i årevis fremover.

10 fordele ved klimamembran

Undgå en ny tagkonstruktion

Dignissim potenti facilisis hac tincidunt nascetur taciti consectetuer penatibus vivamus tempus diam

Hvorfor indendørs lufttætning er vigtigt?

Indendørs tætningsmidler har til formål at kontrollere og undgå luftlækager, der kan opstå gennem konstruktionsoverflader eller samlinger. Lækager kan slippe forurenende luft ind, hvilket svækker indeklimaet og kan forårsage symptomer blandt beboere eller besøgende i bygningen.

Luftlækager kan svække

Funktion af ventilationssystemer

Indeklima

Temperaturkontrol

Brandklassen på bygningen

Kvalitets- og klimavenlige produkter

ElaProof S er opført i Nordisk Miljømærknings byggevaredatabase og kan bruges i svanemærkede byggerier!

Få en langvarig tagbehandling

Uanset om du renoverer eller bygger nyt, tilbyder den finske isocyanatfri ElaProof S spraymasse den perfekte løsning til dine ejendomsbehov. Det er en økonomisk, holdbar og langtidsholdbar en-komponent, spraybar elastomer til professionel brug. Produktet er ideelt til vand- og fugtisolering samt tætning i bygninger og konstruktioner. Kan anvendes både indendørs og udendørs til fx tage, sokler, tørrerum, fugtige rum, gårdhaver og letvægts konstruktioner, beton, lecablokke, træ- og gipsoverflader.

Beskyt svamp og fugt

lad os tage os af dit badeværelse

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Spar tid og penge

Uanset om det er en bred vifte af produkter, tjenester eller pakkeløsninger, er vores tilbud skabt til at hjælpe dig med at optimere dine ressourcer. Du kan stole på os til at levere pålidelige løsninger, der ikke kun sparer dig tid, men også sikrer, at du får mest muligt ud af dine penge.

50 77 22 00

info@klimamembran.dk