Om os

Lidt om os

Klimamembran er forankret i målet om at tilbyde bæredygtige og effektive løsninger til byggebranchen. Med vores ElaProof-belægning bringer vi en miljøvenlig og holdbar løsning til markedet, der markant forlænger levetiden på diverse byggeelementer som altaner, terrasser, tage og sokler. Denne belægning er særligt velegnet til badeværelser og andre steder, hvor langvarig beskyttelse er nødvendig.

ElaProof står ud som en unik belægning, der tilbyder enestående holdbarhed og beskyttelse. Den isocyanatfrie, en-komponent sammensætning gør produktet sikkert og nemt at anvende, samtidig med at det tilbyder elastisk beskyttelse, der tåler strenge klimaforhold i mange år.

Vores produkt er designet til at være alsidigt og kompatibelt med et bredt udvalg af byggematerialer. Det er let at anvende og skaber en pålidelig, vandtæt barriere, der effektivt beskytter mod fugt, skimmel og andre skadelige påvirkninger.

Hos Klimamembran er kvalitet og miljøhensyn kerneværdier, som er dybt integreret i vores arbejde og produkter. Ved at vælge ElaProof, træffer du ikke kun et valg for et holdbart og effektivt produkt, men også for en grønnere fremtid.

Godkendte produkter